Steun ons!

Wordt donateur

Waarom geven?

Als non-profit organisatie / stichting zijn wij volledig afhankelijk van donaties om ons werk te kunnen blijven voortzetten. Door een donatie te maken steun je onze stichting en maak je het mogelijk dat we onze missie kunnen blijven doorzetten, en zo steeds meer mensen Jezus kunnen leren kennen en worden aangevuurd door de kracht van de Heilige Geest.
> Lees hier meer over onze doelstelling.

Hoe kun je geven?

Maak een eenmalige of een periodieke donatie via iDEAL of PayPal over. Ook kan je onze Merchandise kopen.

Wordt partner!

Wij zijn dankbaar voor alle steun die we over de afgelopen
jaren hebben gekregen. Vanaf de allereerste conferentie zijn we financieel gesteund door onder andere Stichting Leatare, Stichting Paul de Gruyter en Stichting New Quality

Wij zijn op zoek naar partners die ons financieel willen steunen. Wilt u meer informatie over het financieel steunen van Stichting Bidden en Vasten RK? Stuur dan een e-mail naar:
[email protected]

Via Paypal doneren

Klik op onderstaande knop om een donatie over te maken via je PayPal-account of met een creditcard via het PayPal-platform.

Zelf een bedrag overmaken

Maak je liever handmatig een bedrag naar ons over?
Gebruik dan onderstaande gegevens:

IBAN: NL67 ABNA 0107 0586 42
t.n.v.: Stichting Bidden en Vasten RK
Omschrijving:
‘Donatie Bidden en Vasten RK’ + een kort berichtje [optioneel]

Ja, ik wil Stichting Bidden en Vasten RK ondersteunen
Vul onderstaand formulier in en ondersteun onze missie!

Bedrag

Waar gaat het geld naartoe?

Alle donaties die wij ontvangen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. De meeste donaties gebruiken voor het financieel ondersteunen van deelnemers die heel graag willen komen, maar die de kosten van onze conferenties niet (volledig) kunnen betalen. Maar ook worden de donaties gebruikt voor het kopen van noodzakelijke materialen, reclamewerk, en het opvangen van financiële tegenvallers. Wanneer wij meer donaties binnenkrijgen dan wij nodig hebben bewaren we dit voor onze volgende conferenties.

Indien je wilt dat je donatie voor een specifiek doel wordt gebruikt, zoals het financieel ondersteunen van deelnemers, zet dit dan in een bericht / de omschrijving bij je donatie, of stuur een mail naar onze penningmeester via [email protected].

Wordt Donateur