Activiteiten​

Ervaringen

Hieronder lees je getuigenissen van deelnemers en (oud-)teamleden van wat zij hebben ervaren tijdens één van onze conferenties.

Eind juli heb ik voor de eerste keer meegedaan aan de conferentie Bidden en Vasten RK. Dit was voor mij echt een hele mooie ervaring. Ten eerste viel het mij heel erg mee hoe moeilijk het vasten was. De tweede dag had ik wat problemen, waarschijnlijk door het missen van de koffie, maar daarna eigenlijk vrijwel niet meer. Als persoon die in zijn leven vrijwel nog nooit een maaltijd heeft overgeslagen, was dit een openbaring. Maar het vasten is natuurlijk geen doel op zich. Het gaat er uiteindelijk om om meer tijd voor God te hebben en te groeien in de relatie met de Heer; je gebed kracht bij te zetten. Ook op dit vlak heb ik echt mooie dingen gezien in deze week. Ik heb genezingen gezien (en meegemaakt) en ook bij de straatevangelisatie op zaterdagmiddag ervoer ik genade in onze contacten; ik geloof vast dat er vruchten zijn van deze middag. Om het kort te zeggen: voor mijn idee heb ik de Handelingen van de Apostelen echt live meegemaakt deze week, dat was heel mooi. Mijn geloof in God, en dan vooral in de wil van God om in het hier en nu te handelen, is gegroeid in deze week. Tel hierbij op de mooie lofprijzing momenten en boeiende inleidingen en u heeft een goed idee gekregen van deze week.

Rector Jeroen de Wit

Deelnemer BIDDEN EN VASTEN RK ZOMEREDITIE 2022

Voor mij was dit de 2e zomerconferentie en deze heeft vorig jaar zeker overtroffen voor mijn gevoel. God heeft ons (allemaal) in vuur en vlam voor Hem gezet. Er was zoveel vreugde te zien en te voelen. We hebben gedanst voor God en met elkaar, en voor Hem gezongen, Hem geprezen. Het voelde echt als de hemel op aarde voor een kort ogenblik. Het gaf me zoveel kracht en hoop voor de toekomst, en nog steeds nu ik er aan terugdenk. Deze vreugde ervaar ik heel vaak zodra er voor God gezongen wordt, en muziek gemaakt wordt, en ik zou wensen dat heel de Kerk van Nederland deze ervaring mag hebben, want dan weet ik zeker dat Nederland weer gelovig(er) zal worden, in vuur en vlam voor God!

Ruben Stolker

Deelnemer BIDDEN EN VASTEN RK ZOMEREDITIE 2022

Ik heb mij uitgestrekt naar God en heb iets kostbaars ontvangen. Ik verlangde om dichter bij de Hemelse Vader te komen, maar er was een soort onzichtbare, ongrijpbare afstand. Nou, die is deze conferentie opengelegd en opgeruimd, en ik heb iets van de liefde van de Vader mogen ontvangen. Wat een kostbare en sterke ervaring en nu ik dit opschrijf voel ik weer die vreugde!

Lucas de Graaf

Deelnemer BIDDEN EN VASTEN RK ZOMEREDITIE 2022

Tijdens deze ongelooflijke week heeft God veel geweldige dingen in mijn leven gedaan. Ik heb geweldige mensen ontmoet, die nu als familie voor me zijn. Ik ervoer de Ontzagwekkende Levende God in mijn leven als nooit tevoren. Mijn intimiteit met Jezus groeit na deze week met de dag. God genas mijn ziel, mijn wonden uit het verleden, en na vele jaren zijn mijn benen gelijk. Ik geloof en weet ook dat het genezingsproces van de botkanker daar is begonnen. Hij gaf me Mattheüs 17:21.

Karolina Basinska

Deelnemer BIDDEN EN VASTEN RK ZOMEREDITIE 2022

Wij zijn Marta en Wojciech, we zijn 6 jaar getrouwd. We zitten in een periode van ons leven waarin we God vragen naar onze toekomst, welke stappen we moeten zetten. Daarom waren we op zoek naar een tijd van retraite, waarin we wat tijd kunnen doorbrengen buiten onze dagelijkse taken en omgeving. We besloten deel te nemen aan de Bidden & Vasten RK conferentie. Het was een heel bijzondere tijd. God antwoordde al op de eerste avond op wat we vroegen. Maar ook de rest van de dagen kwamen met meer speciale momenten. Alle gebeden, teachings, de aanbiddingen, de tijd samen en alleen… ze brachten ons dichter bij God. We ontmoetten goede mensen, met een gemeenschappelijke spiritualiteit. Alles was ook erg mooi georganiseerd. We raden iedereen aan om er aan deel te nemen!

Martha & Wojech

Deelnemer BIDDEN EN VASTEN RK ESTHER-EDITIE 2022

Bidden en vasten heeft mijn leven veranderd en mij meer naar mijn roeping toe geholpen. Ik heb zo veel genezing en bevrijding ervaren. Ik wist wel dat God van mij hield, maar nooit was het tot mij door gedrongen als toen. Het mooiste vond ik het om de uitwerking van het vasten te zien zelfs nog na de conferentie.

Naomi Vijn

Oud teamlid & Deelnemer BIDDEN EN VASTEN RK

Heb jij ook een getuigenis?

Ben je al eens eerder bij een Bidden en Vasten RK conferentie geweest, en wil jij ook delen wat God in jouw leven heeft gedaan op één van onze conferenties?

Neem dan contact met ons op zodat we ook jouw getuigenis op de website kunnen plaatsen!

Ervaringen