Over ons

Hear & See (2022)

Van 24 t/m 31 Juli 2022 werd onze 4e Bidden en Vasten conferentie gehouden. 

De conferentie werd gehouden in Abdijhof Marienkroon te Nieuwkuijk.

Onze doelgroep van de conferentie was (internationale) deelnemers vanaf 18 jaar.

We hadden een mooie gemixde groep van jong en oud. Voor het eerst waren er 3 engelstalige deelnemers.
Voor hun werd vertaling verzorgd.

Verslag van de conferentie

Het was een bijzondere week waar we van verschillende sprekers input kregen, met daarnaast veel tijd voor het vieren van de H.Mis, lofprijzing en gebed.
Op zondag kwamen we samen waar we na een intro over Vasten ook een ministry avond hadden.
Op maandag kwam Henk bruggeman bij ons spreken over het Vaderhart van God, wat het fundament van ons geloof, ons geliefd weten door de Barmhartige Vader.
Op dinsdag kwam Paula Doorenbosch delen over bevrijding en s’avonds was er gelegenheid om voor je te laten bidden, waar velen gebruik van hebben gemaakt.
De woensdag stond in het teken van de H.Geest en deelden Yvonne, Sam en Wouter over hoe de H.Geest ons leidt en hoe we Zijn stem kunnen verstaan.
Op donderdag kwam Dite Coumou een inleiding geven over Dromen en Visioenen, dit was heel bijzonder. Ze hebben voor iedereen persoonlijk gebeden en ook konden we haar boek kopen wat velen gedaan hebben.
Vrijdag was de dag van Intimiteit met God, hier hadden we ook een rustmiddag, om alleen met de Heer door te brengen, in de avond was er Holy Hour met uitstelling van het Aller Heiligste. Daarna lofprijzing en aanbidding.
Op zaterdag gaf fr. Michal Tabak een introductie over evangelisatie en in de middag gingen allen op Outreach om dit in de praktijk te brengen, hier zijn mooie getuigenissen van.
De avond werd afgesloten met een kampvuur en gezellig samen zijn.
Op zondag heeft Wouter gedeeld over het belang van elkaar zegenen en s’middags ging iedereen weer huiswaarts.
Er is deze week veel tijd geweest voor persoonlijk gebed ontvangen en we hebben dan ook verschillende mooie getuigenissen ontvangen, velen hebben doorbraak ervaren in hun geestelijk leven. Enkele van die getuigenissen delen we hierbij.
We hopen velen van jullie bij het volgende weekend in het Willibrordushuis in Den Haag te mogen ontvangen.

Bekijk hieronder foto's van de conferentie

Bekijk onze andere afgelopen conferenties: