Steun ons!

Meld je aan als medewerker

We zijn op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen bij het organiseren van onze conferenties and andere activiteiten.

Wil jij ons graag helpen?
Dan kan je je opgeven als medewerker! Als medewerker help je binnen een bepaald team om de conferentie zo te verrijken. Hieronder lees je meer over welke teams er zoal zijn.

Ons 1ste kernteam

Pastoraat

Als onderdeel van het pastoraat ben je op onze conferenties onmisbaar. Het pastoraat is namelijk het team dat mensen spiritueel en emotioneel ondersteund, door gesprekken en gebed. Het pastoraat op Bidden en Vasten RK bestaat altijd uit een priester (soms ook meerdere priesters) en meerdere leken. Het pastoraat is er voor de deelnemers, wanneer ze wat kwijt willen, een vraag hebben of gebed nodig hebben. Ook steunt het pastoraat de andere medewerkers en teamleden op dezelfde manier. Daarnaast is alles dat er met het pastoraat team wordt besproken vertrouwelijk, en wordt dit enkel met andere pastoraatsleden gedeeld om er gezamenlijk voor te bidden. 

Worshipband

Lofprijzing is een vast onderdeel op onze conferenties. Kan jij zingen of gitaar / piano / iets anders bespelen, en wil je graag samen met anderen muziek maken voor God? Geef je dan op als worshipband lid. De worship op onze conferenties bestaat uit zowel Nederlandse als Engelse liederen, met bekende nummers als ‘God van Licht’, ‘Blessed be the Name’, ‘Way Maker’, ‘Aan uw voeten Heer’ en veel meer. Onze lofprijzingen hebben daarnaast ook een charismatisch tintje.

Techniek en Logistiek

Op onze conferenties wordt ook gebruik gemaakt van audiovisuele installaties. Om te zorgen dat alles soepel verloopt, is er ons techniek en logistiek team. Als onderdeel van dit team zorg jij dat de beamer aan staat wanneer deze nodig is, dat alle microfoons goed staan en het doen, en dat de spullen op de plek zijn wanneer deze daar moeten zijn. Je werkt vooral op de achtergrond, maar je bent onmisbaar voor het verloop van de conferentie.

Kernteam / organisatie

Om de conferenties en andere activiteiten te kunnen organiseren moet er ook een hoop geregeld worden. van tevoren. Hiervoor zijn de mensen verantwoordelijk van ons kernteam. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen hoofdtaken, maar ook we helpen elkaar met van alles. Om onderdeel van dit team te worden moet je minimaal één van onze conferenties hebben bijgewoond, als deelnemer, medewerker of spreker. Zie de Wie-zijn-wij pagina voor ons huidige team, en wie wat binnen het team doet en regelt. 

Ons kernteam is onder andere verantwoordelijk voor het maken van het programma, het regelen van sprekers en een locatie.  Daarnaast hebben we ook een penningmeester, grafisch designer, contactpersoon, priester/theoloog, technicus, website beheerder, recruiter, marketeer, en meer, die allemaal hun eigen taken hebben. 

Als teamlid wordt er verwacht van je dat je elke week gemiddeld 1-3 uur beschikbaar bent om te werken aan de voorbereidingen voor onze conferenties. liggend aan jou taken . De eerste periode zal bestaan uit een proefperiode, waarbij je je een beetje kan oriënteren en kan wennen aan de werkwijze en het samenwerken met de andere teamleden. Er zijn doorgroeimogelijkheden om in het bestuur te komen.

Vergoeding

Als non-profit organisatie krijgen medewerkers en teamleden niet betaald, net zoals de bestuursleden. Wel krijgen onze medewerkers en teamleden een korting op het deelnamebedrag van onze conferenties. De hoogte van deze korting verschilt per conferentie, maar ligt meestal rond de 15-20 euro voor medewerkers, en voor teamleden nog iets hoger.

Aanmelden als medewerker

Wil jij ons helpen voor of tijdens de conferenties? Vul dan onderstaand formulier in.
Wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

Wat voor hulp zoeken we?

Je werkt zowel in groepsverband als zelfstandig. Het werk zal bestaan uit het regelen van mensen, diensten en producten.
Voor een specifiekere uitleg van de werkzaamheden komen wij graag eerst meer over jou te weten.

Tijd

Vereisten:

 • Heeft één of meer uur in de week vrij om te werken aan onze projecten
 • Gelovig (christelijk), liefst (rooms-)katholiek en ervaring met charismatische thema’s en gebruiken
 • Nederlandstalige basisvaardigheden
 • Engelstalige basisvaardigheden

Vergoeding:

Als stichting worden onze bestuursleden en andere medewerkers niet betaald. Wel krijgen zij op basis van hun verdiensten korting op de kosten van onze conferenties.

Specifieke gebieden waar we mensen voor zoeken:

 • Marketing
 • Social media
 • Penningmeester / boekhouder
 • Secretaris
 • Technicus (ICT, Licht/geluid, Audiovisueel)
 • Grafisch Designer
 • Theoloog / Priester

Zie je jezelf wel als iemand die wij kunnen gebruiken? Stuur dan vooral een bericht!

Meld je aan als medewerker