Over ons

Samenwerking met

Stichting Bidden en Vasten RK is al vanaf de allereerste momenten door verschillende personen, organisaties, bedrijven, instanties en stichtingen gesteund. Op deze pagina vind je met wie wij zoal over de jaren heen hebben samengewerkt en op welke manier.

Unbound Nederland

Op onze conferenties komen verschillende onderwerpen veelal terug. Zo ook bevrijding. Op meerdere van onze conferenties heeft Kapelaan Van Eijk, als de voorloper van Unbound Nederland, teachings gegeven over bevrijding. 
> Unbound Nederland (website)

M&W Homik

Op onze conferenties worden ook foto’s gemaakt. Op enkele van onze conferenties zijn de foto’s verzorgd door Marta en Wojciech Homik. Deze professionele fotografen beschikken niet alleen over uitstekende camera’s, maar maken ook heel mooie foto’s. 
> M&W Homik (website)

Broeders van Sint Jan

De Broeders van Sint Jan hebben onze organisatie op verschillende fronten geholpen. Zo hebben zij pastorale zorg verleend, maar ook hebben verschillende broeders vanuit deze gemeenschap Heilige Missen geleid en teachings verzorgd. 
> Broeders van Sint Jan (website)

Gastsprekers

Op onze conferenties worden er verschillende teachings gegeven. Voor deze teachings hebben we ook sprekers nodig, en een paar van deze gastsprekers willen we graag hier noemen:
– Jolande Bijl
– Matthew Helland
– Frankwin Colijn

Locaties

Als stichting zijn wij in heel Nederland actief. Daarom organiseren wij onze activiteiten dan ook in verschillende plaatsen in Nederland. Zo ook onze conferenties. Wij hebben in de afgelopen jaren samengewerkt met de volgende locaties om hier onze conferenties te kunnen organiseren:
– Retraitecentrum Klein Sion (Leuvenheim)
– Conferentiecentrum Abdijhof Mariënkroon (Nieuwkuijk)
– Pelgrimshuis Casa Nova (Heilig Landstichting)

Sponsoren en donateurs

Wij zijn ook financieel gesteund door enkele stichtingen, maar ook door verschillende mensen door middel van donaties.
> Lees hier meer over op de Steun ons! pagina.

De KCV

Op de achtergrond zijn wij ook altijd gesteund door de pastorale kerngroep van de KCV. Zowel in gebed als in het verspreiden van het nieuws van nieuwe conferenties. Wij zijn hun dan ook zeer dankbaar voor alle steun over de afgelopen jaren.
> KCV (website)

Wilt u samenwerken met ons?

Denkt u dat samenwerken met ons iets is dat u wel ziet zitten? Laat het ons dan weten door onderstaand formulier in te vullen.