Contact

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze stichting of over een van onze conferenties. Kijk dan hieronder bij de meest gestelde vragen

Aanmeldvragen

Ja, iedereen is welkom op onze conferenties. Wel benadrukken we dat we een katholieke organisatie zijn, en onze conferenties dus ook katholieke missen en thema’s bevatten. Wij verwachten dan ook dat je hier respectvol mee om zal gaan. Indien je hier toch moeite mee hebt vragen we je eerst contact met ons op te nemen. 

Onze conferenties zijn open voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Als je jonger bent dan 16 jaar kan je je helaas niet aanmelden. Let op: als je nog geen 18+ bent heb je toestemming van je ouders nodig om te mogen komen. Hier zullen wij ook op controleren. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen onze conferenties moet kunnen bijwonen, ongeacht de financiële situatie waarin hij/zij zich bevindt. Mocht het betalen van het deelnamebedrag een probleem zijn stuur dan een mail naar [email protected]. Onze penningmeester zal dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden.  

Ja. Iedereen is welkom op onze conferenties, jong en oud. Voor ouderen geldt wel dat er rekening mee gehouden dient te worden dat onze conferenties hoofdzakelijk gericht zijn op jongeren / jongvolwassenen, en dat het programma daar dan ook op ingericht is. 

Als je beperkte mobiliteit hebt / minder valide bent verwijzen we naar de aanmeldpagina. Hier staat welke voorzieningen aanwezig zijn op de locatie. Uiteraard houden wij met iedereen rekening, en passen ons aan daar waar mogelijk.  

Nee, dit is geen probleem. Als je om medische redenen (zoals diabetes, hartklachten, etc.) af en toe toch iets moet eten ben je alsnog welkom op onze conferenties. Wel verwachten we van jou dat je zover het mogelijk is probeert te vasten. Indien dit een probleem is vragen we je contact met ons op te nemen. 

Ja, als je je hebt aangemeld voor een van onze conferenties kan je altijd je deelname ook weer annuleren. Als je wilt annuleren neem dan z.s.m. contact met ons op. Je kan je aanmelding telefonisch of via de mail doorgeven. 

Let op! Als je je deelname annuleert korter dan een maand van tevoren zullen er annuleringskosten in rekening worden gebracht. Voor meer informatie over de regeling betreft het annuleren verwijzen we u naar onze Algemene Voorwaarden. 

Controleer dan eerst je spam- / ongewenste mail folder. Het kan voorkomen dat onze mails worden aangemerkt als spam. Om te voorkomen dat onze mails in je spam terecht komen kan je onze mailadressen ([email protected] en [email protected]) toevoegen aan je contactenlijst / adressenboek. 

> Zit de mail ook niet in je spam? 
Na je aanmelding kan het tot 5 werkdagen duren voordat wij jouw aanmelding hebben verwerkt. Nadat wij je aanmelding hebben verwerkt sturen we je de bevestigingsmail met daarin gegevens voor de betaling en andere belangrijke informatie over de conferentie.  

> Heb je al meer dan 5 werkdagen gewacht?  
Mogelijk is er iets fout gegaan bij het inschrijven. Om dit te controleren kan je bellen naar ons telefoonnummer of een appje sturen via WhatsApp. 

Let op! Na je aanmelding wordt er ook automatisch een kopie van je antwoorden gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Dit is niet de bevestigingsmail.  

Overige vragen

Nee, Bidden en Vasten RK heeft geen connecties met de organisatie van de ‘Herman Boon – Bidden & Vasten’ conferenties. Wij staan volledig los van deze organisatie, en werken dan ook volledig zelfstandig. Wel is Bidden en Vasten RK ontstaan na een bezoek aan één van deze Herman Boon conferenties (Lees hier meer 

Jazeker, al onze activiteiten zijn in overeenstemming met de regels van de Rooms-Katholieke Kerk. Daarnaast zijn wij ook persoonlijk goedgekeurd en zelfs aanbevolen door verschillende Bisschoppen en Priesters. Ook zijn wij trots om te vertellen dat wij ook van de Paus persoonlijk goedkeuring hebben ontvangen en mede daarbij zijn zegen. Dit hebben wij gekregen na het schrijven van een brief aan de Paus.

Je kan ons op verschillende manieren helpen:  
1) Geef een donatie. Als non-profit zijn wij afhankelijk van donaties om ons werk voort te kunnen blijven zetten. Zie de donatiepagina voor meer informatie. 
2) Meld je aan als medewerker. Als medewerker help ons je op de conferenties door te helpen met van alles en nog wat. Aanmelden als medewerker kan op deze pagina. 
3) Meld je aan voor het voorbedeteam. Als religieuze organisatie is gebed één van de belangrijkste punten in de voorbereiding. Zie de pagina van het voorbedeteam voor meer informatie. 
4) Koop onze merchandise. Met het kopen van onze merchandise steun je ons financieel en met je product maak je meteen ook een soort reclame voor onze stichting. Klik hier om onze merchandise te bekijken. 
5) Volg ons op social media. Met meer volgers kunnen we ook meer mensen bereiken. Om ons nog verder te helpen kan je daarnaast ook onze berichten delen en je eigen ervaring met Bidden en Vasten RK delen op je eigen account. Om ons werk te kunnen blijven doen is het ook belangrijk dat we ook deelnemers trekken voor onze conferenties, want zonder deelnemers geen conferentie. Social media is hierin één van onze belangrijkste middelen. > Onze social media 
6) Meld je aan voor onze conferenties. Hoe meer aanmeldingen wij ontvangen voor onze conferenties, des te beter dit voor ons is. Aanmelden kan hier. 

Veelgestelde vragen