Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn het hoofdteam van Bidden en Vasten RK. Wij zetten ons het hele jaar in voor het organiseren van bidden en vasten conferenties. Naast het hoofdteam zijn er nog verschillende subteams, zoals het worshipteam, pastoraat en het voorbedeteam.

Wouter de Brie

Shalom, mijn naam is Wouter en ik ben 20 jaar oud. Ik ben getrouwd en houd erg veel van Jezus! Ik zit al vanaf het begin bij het team en ben momenteel de voorzitter van het team en de stichting. Er zijn hele gave dingen gebeurd op de conferenties en er gaan er nog veel gebeuren! Mijn taken in het team zijn verder o.a. het pastoraat en ik ben de contactpersoon.

Sam Jansen

Hallo ik ben Sam, 24 jaar en kom uit Den Bosch. Vijf jaar geleden heeft God mijn leven verandert door een aanraking van Zijn liefde. Sindsdien heb ik een vuur en passie om God te dienen en zijn naam groot te maken. Binnen het team zet ik me in voor het programma, pastoraat en beheer ik ook de website. Tevens ben ik de secretaris van de stichting.

Yvonne Carroll

Ik ben Yvonne en ik heb twee keer meegedaan met Bidden en Vasten RK en vond het een bijzondere ervaring. De Liefde van God was tastbaar aanwezig. Dit jaar ben ik bij het team gegaan en vind het super leuk om met jongeren samen deze conferentie te mogen organiseren. Onder mijn taken vallen onder andere het pastoraat, vertalen en het gebedsteam!

Father Michał Tabak

Mijn naam is Michał en ik kom uit Polen. Ik ben priester in de Congregatie van het Heilig Hart van Jezus (SCJ). Ik woon nu negen maanden in Nederland. Ik leer de taal, ontmoet mensen en probeer het Goede Nieuws - JEZUS - te verspreiden. Ik heb in 2022 deelgenomen aan Bidden en Vasten RK. Nu wil ik mijn geestelijke en pastorale ervaring delen met het team en tijdens de conferenties helpen.