Activiteiten​

Aanmelden

Van 17 t/m 19 februari 2023 wordt de aankomende Bidden en Vasten RK zomerconferentie gehouden.

De conferentie wordt gehouden in Willibrordushuis te Den Haag.

dagen tot de conferentie

Voor wie?

Iedereen is welkom op onze conferenties. Gelovig of niet-gelovig, katholiek of protestant, het maakt allemaal niet uit. Bij ons geldt dat iedereen die meer van God wil ervaren welkom is!

Wel hanteren we een minimumleeftijd van 16 jaar. Ook heeft iedereen onder de 18 toestemming nodig van zijn/haar ouders/verzorgers.

Het Programma

Elk van onze conferenties is anders dan de vorige, maar over het algemeen kun je de volgende programmaonderdelen verwachten:

  • Dagelijks een Eucharistieviering
  • Lofprijzing met worship-muziek
  • Teachings van (inter-)nationale sprekers
  • Tijd voor gebed, rust en bezinning

De conferentie is op de praktijk gericht, zowel in de teachings als in andere programma onderdelen. Je zal tijdens de week worden geactiveerd en worden uitgedaagd om stappen in geloof te zetten. 

Verder is het belangrijk om te weten dat de conferentie een charismatisch karakter zal hebben.

Vasten

Uiteraard is het vasten ook onderdeel van onze conferenties.

Gedurende de hele conferentie zijn er geen maaltijden en eten we dus helemaal niks. Wel drinken we water, thee, bouillon en vruchtensappen.

Als je nog nooit hebt gevast kan dit erg zwaar lijken, maar wij kunnen je verzekeren dat het veel makkelijker is dan je zal verwachten.

Uiteraard kan het voorkomen dat je om medische redenen toch wel af en toe iets moet eten. In dit geval kan je ook gewoon deelnemen aan onze conferentie. Als je dit al van tevoren weet, geef dit dan ook aan bij je aanmelding, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Prijzen

Komt binnenkort

Impressie van vorige conferenties

Wil je een indruk van hoe onze conferenties eruit zien? Neem dan eens een kijkje in ons archief. Hier vind je foto’s en verslagen van de vorige conferenties.

Lees de ervaringen van anderen!

Je kunt ook de ervaringen van mensen die eerder hebben meegedaan lezen op onze ervaringen-pagina. Hier lees je over hoe Gods aanwezigheid is ervaren door deelnemers.

Nog vragen?

Kijk eens op onze FAQ- / Veelgestelde vragen-pagina. Op deze pagina hebben we de antwoorden op de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Grote kans dus dat jouw vraag hier ook tussen staat!

Meehelpen met de promotie?

  1. Download en verspreid onze digitale flyer.
  2. Deel deze pagina met je kanalen

Werkt het formulier niet? Klik op deze link om rechtsreeks naar het aanmeldformulier te gaan:
https://forms.gle/ZGnS8dh1pqYAabY67

Aanmelden